Kuopio by nature

Englanninkielinen Kuopio by Nature vuosijulkaisu esittelee Kuopiota kolmen teeman – Nature, Live like local ja Future Kuopio – kautta, avaten samalla lehden nimeen ja Kuopion brändiin sisältyvää kaksoismerkitystä.

Kuopio by Nature kertoo samalla sekä Kuopiota ympäröivästä kauniista järvisuomalaisesta luonnosta ja luonnonläheisyydestä että kaupungin ja kaupunkilaisten luonteesta. Vuosijulkaisu rakentuu teemojen lisäksi kolmen tekijän kautta, johon kuuluvat kovat kehityksestä kertovat bisneselämän faktat, pehmeät ilmapiiritekijät ja perhe-arvot sekä vapaa-ajan helppous. Hyvän elämän lähtökohdat.

Kuopio by Nature vuosijulkaisun tavoitteena on tukea Kuopion tunnettuutta, houkuttelevuutta ja vetovoimaa kotimaassa ja kansainvälisesti. Vuosijulkaisu tukee kaupungin viestinnän ja markkinoinnin kärkiä muodostaen niiden vuosittaiset painotukset sekä kytkeytyy myös osaksi kaupungin vaikuttamisviestintäsuunnitelmaa. Kuopio by Nature toimii Kuopion käyntikorttina maailmalle.

Vuosijulkaisu on suunnattu mm. yrityksille, investoreille, sidosryhmille, medialle, päättäjille, matkailijoille, kv-toimijoille, ystävyyskaupungeille.

Kuopio by Nature toteutettiin yhteistyössä Kuopio-Tahko markkinoinnin kanssa.

“In Kuopio, it seems as if everyone knows a secret about life.”

Edelliset julkaisut luettavissa Issuusta

Tatu Ahonen
Lopulta kaupungin vetovoiman ratkaisee millainen tunne alueesta ja ihmisistä välittyy ja millainen mieliala alueella vallitsee. Kuopiolla on paljon hyvää kerrottavanaan ja Kuopio by Nature on luotu nimenomaan tätä tarkoitusta varten.
Tatu Ahonen
Luova johtaja / Strategi
Kirsi Soininen
Kuopio on runsaan ja monipuolisen tarjontansa vuoksi kuin kokoon puristettu suurkaupunki. Halusimme julkaisun, joka olisi kaupunkiorganisaation, sidosryhmiemme ja yritystemme käytettävissä kotikaupungista kerrottaessa.
Kirsi Soininen
Markkinointijohtaja

Tilaa Kuopio Highlights uutiskirje

Saat ajankohtaiset tiedot Kuopion alueen kärjistä, kehityshankkeista ja edunvalvonnan asioista suoraan sähköpostiisi.